Actievoorwaarden

Dit is een actie van Termeer BV. Wanneer de deelnemer akkoord gaat met de actievoorwaarden en lidmaatschap op de nieuwsbrief van Manfield maakt de deelnemer kans om het aankoopbedrag terug te winnen.

 1. Deelname aan dit promotie(kans)spel vereist een minimum leeftijd van 18 jaar. Medewerkers van Manfield zijn uitgesloten van deelname.
 2. Deelnemers die akkoord gaan met de voorwaarden abonneren zich tot wederopzegging op de nieuwsbrief van Manfield. Deelnemers kunnen zich eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief via een link onderaan de  e-mails van Manfield.
 3. Je dient je aanmelding te bevestigen alvorens je mee doet met de actie, na bevestigen deelname aan de actie ontvangt de klant een e-mail.
 4. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze actie.
 5. Deelnemer dient de betreffende kassabon te bewaren. Deze dient bij winnen getoond te worden.
 6. Aankoop moet hebben plaatsgevonden in de maand voordat de trekking plaatsvindt
 7. De prijs (het aankoopbedrag) wordt uitgekeerd in een online shoptegoed te besteden op manfield.com.
 8. De naam van de winnaar kan worden gepubliceerd op de Social Media en website van Manfield.
 9. Winnaars kunnen in de openbaarheid komen wanneer er publiciteit is rondom deze promotionele actie.
 10. Manfield kunnen te allen tijde de voorwaarden van de actie wijzigen of de actie beëindigen.
 11. Er wordt aan het einde van de actie 1 winnaar gekozen. De prijzen worden op onpartijdige wijze middels willekeurige computerselectie geselecteerd. Overige deelnemers ontvangen een korting op een volgende bestelling.Winnaar wordt in week 2 bekend gemaakt en ontvangt bericht per e-mail.
 12. Prijzen kunnen niet voor geld kunnen worden ingewisseld.
 13. Om in aanmerking te komen voor een prijs moeten deelnemers voldoen aan het verzoek van Manfield om verstrekking van persoonlijke gegevens. Alle persoonlijke gegevens zullen worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het privacy beleid van Manfield. De persoonlijke informatie wordt enkel aan de organisatie Manfield gestuurd, niet aan derden.
 14. Manfield is niet aansprakelijk voor storingen in netwerk, hardware of software die resulteert in beperking, vertraging of verlies van gegevens.

Heeft u nog vragen en opmerkingen? Neem contact op met de klantenservice van Manfield: 013-8700337 of mail naar: klantenservice@manfield.nl